Vapaa-ajan toiminta kehitysvammaisille ihmisille

Vapaa-ajan toimintamme muotoja ovat erilaiset viikoittain kokoontuvat kerhot, kahdesti viikossa avoinna oleva kerhokahvila Ystävätupa, joka toinen viikko kokoontuva Ystiksen senioriklubi sekä kerran kuukaudessa järjestettävä Villiklubi. Tämän lisäksi toimintamme sisältää mm. erilaisia lyhytkursseja, kulttuuri- ja virkistysretkiä, matkoja ja tapahtumia.

Järjestämme myös leirejä koululaisille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Myös enemmän tukea tarvitseville henkilöille  on järjestetty oma leiri.

Keharikaveritoiminta
Keharikaveritoiminta on nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille ihmisille suunnattua kaveritoimintaa. Toiminnan tavoitteena on lisätä kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuuksia osallistua yhteiskunnan eri toimintoihin kaverin kanssa. Lue lisää keharikaveritoiminnasta. 

Vekkaritoiminta
Vekkarin vertaistoiminnassa tapaa muita kehitysvammaisia ihmisiä ja saa uusia ystäviä. Vekkari tukee kehitysvammaisia ihmisiä perustamaan vertaisryhmiä sekä toimimaan vertaisryhmien vetäjinä ja vapaaehtoistoimijoina. Vekkari on yhdessä tehty! Lue lisää Vekkarin toiminnasta tästä.