Vapaaehtoisten koulutus

Meillä voivat kaikki toimia vapaaehtoisina. Osaan vapaaehtoistehtävistä voi tulla vapaaehtoiseksi vaikka heti, mutta joihinkin vapaaehtoistehtäviin tarvitaan koulutus. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, mikä tehtävä sinua kiinnostaa. Tervetuloa tutustumaan eri tapoihin tehdä hyvää!

Keharikaveri on kaverina yhdelle kehitysvammaiselle ihmiselle, Vekkarin taustatukihenkilö tukee vertaisryhmän vetäjää tai mahdollistaa kehitysvammaisten ihmisten vapaaehtoistoiminnan erilaisissa tapahtumissa, Ystävätuvan vapaaehtoinen toimii juttelu- ja peliseurana, perhetoiminnassa pääsee touhuamaan lasten kanssa, kerhokamu auttelee kerhoissa ja Vekkarin vapaaehtoiset toimivat tapahtumissa. Mahdollisuuksia on vielä lisää esim. ryhmäkodissa ja päivätoiminnassa. Mikä olisi sinun juttusi?

Tutustu lisää www.kvtuki57.fi/vapari

Seuraava koulutus alkaa 4.9.2017 kello 17–20. Koulutus on suunnattu kaikille vapaaehtoistoiminnastamme kiinnostuneille. Koulutus järjestetään Ystävätuvalla osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs. Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Koulutuksen syventävät osiot:

  • 11.9. klo 17.00–20.00 Kohtaaminen
  • 18.9. klo 17.00–20.00 Keharikaveritoiminta
  • 25.9. klo 17.00–20.00 Taustatukikoulutus

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake. Mikäli sinulla on koulutuksiin tai vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä, niin niihin vastaa mielellään toiminnan koordinaattori Severiina Winqvist, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 160 9017.