Vapaaehtoisten koulutus

Meillä voivat kaikki toimia vapaaehtoisina. Osaan vapaaehtoistehtävistä voi tulla vapaaehtoiseksi vaikka heti, mutta joihinkin vapaaehtoistehtäviin tarvitaan koulutus. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, mikä tehtävä sinua kiinnostaa. Tervetuloa tutustumaan eri tapoihin tehdä hyviä tekoja!

Keharikaveri on kaverina yhdelle kehitysvammaiselle ihmiselle, Vekkarin taustatukihenkilö tukee vertaisryhmän vetäjää tai mahdollistaa kehitysvammaisten ihmisten vapaaehtoistoiminnan erilaisissa tapahtumissa, Ystävätuvan vapaaehtoinen toimii juttelu- ja peliseurana, perhetoiminnassa pääsee touhuamaan lasten kanssa, kerhokamu auttelee kerhoissa ja Vekkarin vapaaehtoiset toimivat tapahtumissa. Mahdollisuuksia on vielä lisää esim. kotiyhteisössä ja toimijatalossa. Mikä olisi sinun juttusi? Tiesithän, että toimimme pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!

Tutustu lisää www.kvtuki57.fi/vapari

Seuraava yleiskoulutus järjestetään 18.11 kello 10.00-13.30. Koulutus on suunnattu kaikille vapaaehtoistoiminnastamme kiinnostuneille. Koulutus järjestetään Ystävätuvalla osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs. Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Koulutuksen ohjelma:

Lauantai 18.11.
10.00-12.00 Vapaaehtoistoiminta Kehitysvammatuki 57 ry:ssä
12.00-13.30 Pitsaa ja tutustumista

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake. Seuraava taustatukihenkilö- ja keharikaverikoulutus järjestetään 3.-4.2. Mikäli sinulla on koulutuksiin tai vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä, niin niihin vastaa mielellään toiminnan koordinaattori Severiina Winqvist, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 160 9017. Koulutuksesta löytyy myös Facebook-tapahtuma.