Kotiparkki

Perheiden tilanteet vaihtelevat, ja ajoittain lisäapu on tarpeen arjen sujumiseksi. Kotiparkki on tarkoitettu perheen alle 20-vuotiaalle lapselle, jolla on kehitysvamma, sekä hänen sisaruksilleen. Kotona asuvien vaikeavammaisten kohdalla ei ole ikärajaa. Kotiparkissa osaavat hoitajat tulevat perheen kotiin hoitamaan lasta perheen toiveet huomioiden. Kotiparkin hoitaja huolehtii myös perheen sisaruksista, silloin kun nämä ovat paikalla yhdessä erityislapsen kanssa.

Hoitoa ja ohjausta lapsille ja nuorille sekä heidän sisaruksilleen järjestetään tarvittaessa myös yhdistyksen tilaisuuksiin.

Katso kotiparkin hinnasto tästä.

Kotiparkkitoimintamme toteutuu maanantaista lauantaihin klo 8.00-24.00 välisenä aikana. Sovitun kotiparkkivarauksen voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa. Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta varauksesta veloitetaan viisi euroa/tunti tilauksen mukaan.

Kotitalousvähennys kotiparkissa:
Yleishyödylliselle yhteisölle tavanomaisesta kotitaloustyöstä tai hoiva- ja hoitotyöstä maksettu korvaus oikeuttaa vähennykseen, vaikka yhteisöä ei ole merkitty ennakkoperintärekisteriin eikä se harjoittaisi tuloveronalaista toimintaa. Verovelvollinen voi vähentää myös tällaiselle taholle maksamastaan arvonlisäverollisesta työkorvauksesta 45 %. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

 

 

 

Ota yhteyttä

Katja Riikonen
Katja Riikonen Perheiden tuen koordinaattori 040 522 2138