Taustatukihenkilöt

Vekkari-toiminta tukee kehitysvammaisia ihmisiä toimimaan vertaisryhmien vetäjinä ja vapaaehtoistoimijoina pääkaupunkiseudulla. 

Taustatukihenkilönä mahdollistat vertaisryhmän vetäjän tai vapaaehtoisten toiminnan. Vertaisryhmien vetäjät ovat kehitysvammaisia ihmisiä. Tarjoamme koulutuksen ja tuen toimintaan molemmille. Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen koulutukseen löydät täältä.

Haemme taustatukihenkilöitä mm. teatteriryhmään. Voit tutustua vertaisryhmiin tästä. Voit osallistua niille ryhmäkerroille, jotka aikatauluusi sopivat. Pääset osaksi täysin uutta tapaa toteuttaa mielekästä harrastustoimintaa kehitysvamma-alalla. Vekkari-toiminnassa kehitysvammaiset ihmiset itse suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat toiminnan.

Taustatukihenkilöt toimivat myös Vekkarin vapaaehtoisten tukena erilaisissa muiden järjestämissä tapahtumissa. Olemme olleet mukana mm. Kallio Block Partyissä, karaoketuokioilla, Seurasaaren joulupolulla, Pieni ele -keräyksessä, erilaisilla messuilla ja kulttuuritapahtumissa. Vapaaehtoistoimijat ovat toimineet mm. roudareina, juontajina, ohjelmanjakajina, suunnannäyttäjinä, saattajina, lipunmyyjinä, laulutuntien esilaulajina, narikkatyöntekijöinä, lasten leikittäjinä, pullanleipojina, hissivastaavina ja Pieni Ele -keräyksen lipasvahteina. Taustatukihenkilönä pääset mahdollistamaan kehitysvammaisten ihmisten vapaaehtoistoiminnan! Tulevat tapahtumat löydät täältä.

 

Lisätietoja

Satu Timperi
Satu Timperi Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 044 792 2752