Jäsenenä vaikutat

Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry:n jäsenenä tuet työtämme kehitysvammaisten ihmisten hyväksi. Jäsenmäärämme kautta vaikuttamisemme vahvistuu. Jäsenenä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan osallistumalla yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin, hakeutumalla hallitustyöskentelyyn ja esim. toimikuntien toimintaan.

Jäsenetuina ovat neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsentiedote, Kehitysvammaisten tukiliiton Tukiviesti- tai Leija-lehti sekä edullisempi jäsenhinta osaan yhdistyksen järjestämistä matkoista ja retkistä.

Jäsentemme avulla kehitämme toimintaamme jäsenistömme ja yhteiskunnan tarpeita vastaavaksi, tule mukaan kehittämään ja vaikuttamaan!

Kysy lisää jäsenasioista

Maria Kuosma
Maria Kuosma Toimistosihteeri 0400 345 369

Voit soittaa jäsenyyteen liittyvissä asioissa (esim. muutokset) tai jos haluat liittyä jäseneksi.