Hyviä hetkiä Yhdistyksen kesäjuhlissa!

Uutiset -

Keskiviikkona 13.6.2018 juhlittiin jo kolmatta kertaa Kehitysvammatuki 57 ry:n kesäjuhlia Oskarinpuiston toimijatalolla. Juhlat olivat järjestetty kaikille yhdistyksen jäsenille ja ilmoittautuneita olikin huikeat 160 henkilöä.

Oskarinpuiston toimijatalo täyttyikin iloisesta juhlakansasta. Tarjolla oli vaikka minkälaista tekemistä. Juhlissa oli mahdollisuus kokeilla Yeti-tabletin ominaisuuksia sekä tutustua uuteen Vipinä hankkeeseen. Vipinä onnenpyörää pyöräyttämällä, pääsi liikkumaan tai vastaamaan kiperiin kysymyksiin. Kalle Salosen kauniisti esittämän musiikin tahdissa oli mahdollisuus tanssia. Itsestään sekä kavereistaan sai ottaa hulvattoman hauskoja kuvia ”Vallattomassa valokuvaamossa”. Lapsia oltiin ajateltu ihan omalla lastenhuoneella, joka kyllä houkutteli loppuen lopuksi ihan kaiken ikäisiä. Lisäksi oli vielä mahdollisuus tutustua kohtaamistaiteeseen.

Tyhjin vatsoin ei myöskään kukaan juhlavieraista jäänyt, vaan tarjolla oli vaikka minkälaista purtavaa. Hotdogeja oli tarjoilemassa Pietolan Grillin grillimestari Sami ja buffetista juhlavieraat saivat hakea minidonitseja, limua sekä kahvia ja teetä. Vekkarin vapaaehtoiset avustivat sekä hodarikojulla että vastasivat buffetin tarjoiluista. Popcornia oli myös mahdollisuus saada syötäväkseen. Jos tästä huolimatta jäi vielä nälkä, oli mahdollisuus koittaa onneaan Karkkiruletissa!

Kaiken kaikkiaan näihin kekkereihin mahtui kaikenlaista puuhaa ja nähtävää, mutta tärkeimpänä varmasti oli mukava yhdessäolo. Vanhojen tuttujen ja uusien kasvojen kohtaaminen, lämmin yhteishenki ja iloinen tunnelma!

Ihanaa kesää kaikille!