Hakuaika syksyn ja kevään harrastus- ja vapaa-ajantoimintaan käynnistyy

Uutiset -

Kehitysvammatuki 57 ry tarjoaa jälleen hyviä hetkiä monipuolisten ja mielekkäiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksien parissa eri ikäisille ihmisille, joilla on kehitysvamma. Ilmoittautuminen syksyn 2018 ja kevään 2019 harrastus- ja vapaa-ajantoimintaan on ollut ajalla 13.8.- 26.8. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä kysellä vapaaksi jääneitä kerhopaikkoja.

Harrastusvaihtoehtoja on perinteisestä ohjatusta ryhmätoiminnasta liikuteltavaan toimintaan, joka tuo uuden harrastuksen vaikka kotiisi. Lyhytkurssit tarjoavat lyhyempikestoisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja myös vekkaritoiminnan vertaisryhmän vetäjät ovat suunnitelleet laajan valikoiman mukavaa puuhaa vapaa-ajalle.

Vapaa-ajan toimintaa rahoittaa mm. sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) ja Helsingin kaupungin järjestöavustus. Rahoitus on myönnetty vuoden 2018 loppuun ja vuoden 2019 rahoituspäätös tulee joulukuussa. Myös Helsingin kaupungin liikuntapalvelu tukee toimintaamme.

Löydät uudet alkavat kerhot täältä ja vekkaritoiminnan vertaisryhmät lueteltuna täältä. Voit hakea mukaan klikkaamalla alla olevaa tekstiä "hae mukaan tästä" tai selata kaikkia tarjolla olevia ryhmiä tästä.

Voit lukea tarkempia tietoja harrastus- ja vapaa-ajantoiminnastamme tästä esitteestä.