Haemme perhetoiminnan koordinaattoria

Uutiset -

Haemme toimistollemme Helsinkiin

Perhetoiminnan koordinaattoria

perheiden tuen tiimiin, joka vastaa järjestölähtöisen perheiden tuen palveluista. Toiminnan tavoitteena on tukea koko perhettä muuttuvissa elämäntilanteissa. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu ja toteutus, ohjaus ja neuvonta, ensitukitoiminta sekä vertaistuen monipuolinen organisointi. Vanhemmille järjestetyt tilaisuudet ajoittuvat ilta-aikaan ja perheille suunnatut kurssit viikonloppuihin.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta erityislapsiperheiden kanssa työskentelystä. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvamma-alalta sekä tietämystä palvelujärjestelmästä. Odotamme sinulta hyvä suunnittelu- ja organisointikykyä, itsenäistä työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme ratkaisu- ja voimavarakeskeistä työotetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.11.

Lisätietoja tehtävästä antaa perheiden tuen päällikkö Katja Riikonen sähköpostitse tai puhelimitse 13.9. klo 16-17 ja 14.9. klo 11-12 p. 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköisesti 17.9. mennessä. Hakemukset ”Perhetoiminnan koordinaattori” osoitteeseen katja.riikonen@kvtuki57.fi.