Hyvä jäsenemme, tartu tilaisuuteen!

Uutiset -

Hyvä jäsenemme, tartu tilaisuuteen!

What matters to me on uusi Suomessa kehitetty verkkopalvelu. Palvelu helpottaa erityistarpeiden kuvailua ja niistä viestimistä. What matters to me on yksinkertainen palvelu, joka parantaa arjen sujuvuutta. Helpomman arjen lisäksi palvelun käyttäminen lisää palvelun tarjoajien ymmärrystä erityistarpeiden huomioimisessa.

Uskomme, että tästä palvelusta on hyötyä sinulle tai läheisellesi. Tarjoamme kaikille jäsenillemme mahdollisuutta tämän What matters to me -palvelun maksuttomaan kokeiluun 5 kuukauden ajan.

Toimi näin:

1.    Kerro halukkuutesi tämän tarjouksen hyödyntämiseen lähettämällä viesti osoitteeseen maria.kuosma@kvtuki57.fi.

2.    Mene osoitteeseen https://app.whatmattersme.com ja ota palvelu käyttöön

·sinulle ei lähetetä palvelun käyttöoikeusaikaa koskevaa laskua vaan maksamme sen puolestasi 5 kuukauden kokeiluajaksi

·mikäli tarvitset apua ja ohjausta palvelun käyttöönotossa, saat sitä lähettämällä viestin osoitteeseen support@whatmattersme.com

 

Palveluun rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeita ja esimerkkejä palvelun hyödyntämiseen. Voit esimerkiksi liittää sen EU:n Vammaiskorttiin QR-koodilla (koskee uusia korttitilauksia). Käyttöoikeutesi palveluun päivitetään automaattisesti tarjoamaamme aikaa vastaavaksi ja voit rauhassa tutustua palvelun hyödyntämisen mahdollisuuksiin.

Mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä tämän tarjoamamme ajan jälkeen, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos taas haluat jatkaa käyttöä, niin maksa palvelun käyttöoikeus (1,55 €/kk) palvelussa olevien ohjeiden mukaisesti.

Tutustu palveluun tarkemmin http://www.bestser.fi/what-matters-to-me-palvelu/

Katso myös, miten Esa hyödyntää palvelua: