Tule tekemään KeMuT kanssamme!

Uutiset -

Olemme uudistaneet keväisen KeMuT tapahtumamme ja haluamme Teidät osaksi kulttuuritapahtumaamme!

Seuraavat KeMuT järjestetään 2.3.2019 Helsingissä Messukeskuksen Siivessä.

Haemme mukaan esiintyjiä

Muusikot, tanssijat ja taiteilijat, lähettäkää näyte taidoistanne DVD:llä, CD:llä, muistitikulla tai sähköpostilinkkinä Marja Heralalle 30.11.2018 mennessä marja.herala@kvtuki57.fi .

Haemme mukaan yhteistyökumppaneita

Järjestöt, yhteisöt ja muut toimijat, tervetuloa esittelemään toimintaanne Kemujen Kulttuuritorille. Voit hakea mukaan lähettämällä sähköpostia marja.herala@kvtuki57.fi 30.11.2018 mennessä (paikkoja rajoitetusti). Esittelypaikan hinta 50 euroa, sisältäen kahden henkilön lipun tapahtumaan. Voitte myös varata lyhyen puheenvuoron lavalta. Yhteisöjäsenillemme esittelypaikka ja puheenvuoro on ilmainen. Nyt kannattaa siis lähteä tukemaan toimintaamme ja liittyä yhteisöjäseneksemme tästä.

 

KeMuT on Kehitysvammatuki 57 ry:n vuosittain järjestämä kulttuuritapahtuma, jossa esiintyvät muusikot, esiintyjät ja taiteilijat, joilla on kehitysvamma.

Konsertin idean isä oli psykiatri Kivi Lydecken, joka esitti vuonna 1973, että kehitysvammaisten päivää tulisi viettää sellaisen konsertin muodossa, jossa ei pidetä puheita, vaan nautitaan kehitysvammaisten itsensä tuottamasta taiteesta.

-Kehitysvammatuki 57 ry

Lue lisää Kemuista täältä.