Haku Vipinä-yksiköksi on auki!

Uutiset -

Etsimme vuodelle 2019 eri puolilta Suomea yhteistyökumppaneiksi ryhmäkoteja, joissa halutaan lisätä liikuntaa ja ratkaista liikkumattomuuteen liittyviä haasteita. Hae mukaan!

Mukaan hakeutuvilta yksiköiltä edellytetään innokkuutta kehittää omaa toimintaa ja motivaatiota lisätä liikuntaa arjessa. Vipinästä ei synny asumisyksikölle kuluja. Vipinä-jakso kestää yhteensä 6-8 viikkoa.

Vipinässä asukkaat ja ohjaajat tekevät kehittämistyötä yhdessä Vipinän työntekijöiden kanssa. Vipinä-toiminta koostuu viidestä työpajasta ja niitä seuraavasta pelillistetystä haastekuukaudesta, jonka aikana Vipinän työntekijät toimivat yhteisön taustatukena. Työpajat suunnitellaan yksilöllisesti ja niissä hyödynnetään alueen mahdollisuuksia, sekä tehdään tarvittaessa yhteistyötä paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa. Toiminta järjestetään yksikön toiveiden mukaisesti pääasiassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin, jotta mahdollisimman moni voi osallistua toimintaan. 

Täytä hakemus Vipinä-yksiköksi tästä (klikkaa).

Hae mahdollisimman pian, viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Olemme mukaan hakeneisiin yksikköihin yhteydessä jo hakuaikana, joten ole nopea!

Lisätietoja projektipäällikkö Mari Monoselta (044 740 6693 tai mari.mononen@kvtuki57.fi)

 

Psst... Ai mikä Vipinä?

Vipinä on Kehitysvammatuki 57 ry:n hallinnoima valtakunnallinen kehittämishanke (2018-2020), jonka tavoitteena on lisätä liikuntaa ja arjen aktiivisuutta kehitysvammaisten ihmisten ryhmäkodeissa. Hanketta tuetaan Veikkauksen tuotoilla. Vuonna 2018 toimintaa pilotoitiin kuudessa helsinkiläisessä ryhmäkodissa. Lue lisää: www.kvtuki57.fi/vipina