Kohti vuotta 2019

Uutiset -

Kehitysvammatuki 57 ry:n järjestötoimintaa rahoittaa STEA ja Helsingin kaupungin Sosiaali- ja terveystoimi. Tänä vuonna STEA julkaisi avustusehdotuksensa joulukuun alkupuolella ja iloksemme saimme tietää, että Ystävätupa, Vekkari ja Parkki-toiminta sekä mainio Vipinä-hankkeemme jatkavat suunnitellusti ensi vuonna.

Helsinkiläisille suunnattu harrastus- ja vapaa-ajantoiminta, tukihenkilötoiminta sekä perheille ja omaishoitajille suunnattu toiminta sai järjestöavustusta Helsingin Sosiaali- ja terveystoimelta vuodelle 2019. Avustuksen pieneneminen aiheuttaa kuitenkin joitakin muutoksia ensi vuoden toimintaan. Keväällä 2019 jatkamme syyskaudella aloitettuja kerhoja, mutta aiemmasta tiedosta poiketen kerhotoiminta käynnistyy vasta viikolla 3. Osallistujia tiedotetaan muutoksesta. 

Syksyn ja kesän 2019 toimintavalikkoon rahoituksen väheneminen tulee jonkin verran vaikuttamaan. Otamme mielellämme vastaan toiveita kesää ja syksyä varten jo alkuvuodesta, jolloin loppuvuoden toiminnan muutokset suunnitellaan.

Kuljemme kohti vuotta 2019 innostuneina ja kiitollisina kuluneesta vuodesta. Pienet haasteet pitävät toimiston tontut idearikkaina ja toimeliaina, joten lupaamme ensi vuodellekin hyviä hetkiä Kvtuki57:n toiminnan parissa! 

Iloa jouluunne, terveisin Nina ja koko Kvtuki57:n henkilökunta