Oletko sinä uusi kehittämispäällikkömme?

Uutiset -

Kehitysvammatuki 57 ry on vuonna 1957 perustettu tuki- ja edunvalvontajärjestö, joka toimii pääkaupunkiseudulla.  Etsimme johdon tiimiin kehittämispäällikköä vastaamaan koko yhdistyksen kehittämistoiminnasta, viestinnästä sekä järjestötoiminnan toiminnallisista tehtäväalueista.

Kehittämispäällikkönä vastaat siitä, että toiminta ja raportointi toteutuu avustuspäätösten mukaisesti. Suunnittelet, valmistelet, toteutat ja koordinoit erilaisia lyhyen ja pitkän aikavälin kehittämishankkeita ja etsit aktiivisesti uusia tapoja yhdistyksen toiminnan toteuttamiseen muuttuvassa yhteiskunnassa. Tehtävänkuvaasi kuuluu toimia koordinaattorien ja projektityöntekijöiden lähiesimiehenä.

Olet kehittämisen ja viestinnän ammattilainen ja sinulla on kokemusta esimiestyöstä. Olet ennakkoluuloton ja innovatiivinen ihmisten ja verkostojen johtaja. Pidät esiintymisestä ja kouluttamisesta ja sinulla on ylempi korkeakoulututkinto. Tuot työyhteisöön uutta ja hallitset laajoja kokonaisuuksia, läsnäolevaa yksilön kohtaamista unohtamatta.

Arvostamme ratkaisukeskeisestä työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan järjestötyön kokemus sekä kokemus laaja-alaista tukea tarvitsevien ihmisten ja heidän läheistensä kanssa toimimisesta.

Tule osaksi moniammatillista työyhteisöä tekemään hyvistä hetkistä hyvä elämä!

Lisätietoja antaa Nina Korventaival p. 040 835 3763, nina.korventaival@kvtuki57.fi. Hakemukset tulee jättää palkkatoiveineen 13.1.2019 mennessä.