Perjantaiparkit alkavat

Uutiset -

Tänä vuonna tarjoamme lauantaiparkkien lisäksi perjantaiparkkeja. Perjantaiparkki ovat lauantaiparkin tyyppinen ilta Ystävätuvalla erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Illat rakentuvat rennon yhdessäolon ja puuhastelun ympärille, jonka lomassa nautitaan myös maittava iltapala. Perjantaiparkkien tarkoitus on tuoda lapsille ja heidän sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme perjantaiparkeissa kuvia sekä viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat perjantaiparkeissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta toki vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa vain osaksi aikaa perjantaiparkkiin, mikäli kolme tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi myös tulla oman avustajan tai tukihenkilön kanssa.

Perjantaiparkin osallistumismaksu on 10 €/lapsi. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Osallistumismaksu pitää sisällään iltapalan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. 

Tulevat perjantaiparkit:

24.5.Peli-ilta 

14.6. Disco

9.8. Leffailta

Perjantaiparkit järjestetään klo. 17-20.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä

 

Perjantaparkit on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille.