Kuka on sinun jokusi?

Uutiset -

Tänään käynnistyi SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n Onneksi on joku -kampanja, jossa yhtenä järjestönä mukana on Kehitysvammatuki 57 ry. Kampanjassa esitellään Vekkarin karaokeryhmän vetäjien Sinikan ja Joonaksen tarina.

Vekkarin karaokeryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa tavallisessa karaokebaarissa, johon voi kuka tahansa tulla laulamaan lempikappaleitaan. Sinikka ja Joonas ovat käyneet vertaisryhmän vetäjän koulutuksen ja heidän molempien vahvuutena oli kiinnostus karaoken laulamiseen. Siitä syntyi karaokeryhmä. Sinikka ja Joonas toimivat ryhmänvetäjinä ja huolehtivat esimerkiksi siitä, että jokainen ryhmään ilmoittautunut saapuu paikalle ja pääsee kotiin. Sinikkaa ja Joonasta tukee tarvittaessa taustatukihenkilö. Karaokeryhmä kuuluu Vekkarin suosituimpiin ryhmiin. Tutustu lisää vekkaritoimintaan osoitteessa www.kvtuki57.fi/vekkari.

SOSTE:n Onneksi on joku -kampanjassa halutaan tuoda esiin sosiaali- ja terveysjärjestöjen työtä tarinoiden kautta. SOSTE:n kampanjassa julkaistavat tarinat osoittavat minkälaisissa tilanteissa sote-järjestöt ihmiset kohtaavat ja minkälaisia upeita ihmisiä toiminnan takana on.

Kampanjan video pyörii ajalla 14.–23.3. Finnkinon leffateattereissa. Kampanja näkyy myös 14.–23.3. Iltalehden digimainoksissa.

Onneksi on joku -kampanja pyytää yleisöä ilmiantamaan oman jokunsa. Kuka on ollut sinulle merkittävä henkilö jossain elämänvaiheessa tai -tilanteessa? Tarinoita voi kertoa somekanavissa tunnisteella #onneksionjoku tai #turattdetfinnsnån.

Tutustu lisää kampanjaan osoitteessa www.onneksionjoku.fi.

Kiitos yhteistyöstä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n ja viestintätoimisto Kaskas Media Oy.