Haku Vipinä-yksiköksi käynnissä!

ihmisiä
Uutiset -

Haku syksyn 2019 Vipinä-yksiköksi on auennut! Haemme eri puolilta Suomea yhteistyökumppaneiksi ryhmäkoteja, joissa halutaan lisätä liikuntaa ja ratkaista liikkumattomuuteen liittyviä haasteita. Hae mukaan!

Mukaan hakeutuvilta yksiköiltä edellytetään innokkuutta kehittää omaa toimintaa ja motivaatiota lisätä liikuntaa arjessa. Vipinästä ei synny asumisyksikölle kuluja. Vipinä-jakso kestää yhteensä 6-8 viikkoa.

Vipinässä asukkaat ja ohjaajat tekevät kehittämistyötä yhdessä Vipinän työntekijöiden Anna-Riikan ja Janin kanssa. Vipinä-toiminta koostuu viidestä työpajasta ja niitä seuraavasta pelillistetystä haastekuukaudesta, jonka aikana Vipinän työntekijät toimivat yhteisön taustatukena. Työpajat suunnitellaan yksilöllisesti ja niissä hyödynnetään alueen mahdollisuuksia, sekä tehdään tarvittaessa yhteistyötä paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa. Toiminta järjestetään yksikön toiveiden mukaisesti pääasiassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin, jotta mahdollisimman moni voi osallistua toimintaan!

Täytä hakemus täältä.

 

 

Lisätietoja Anna-Riikka Murtoselta, anna-riikka.murtonen@kvtuki57.fi