Hae meille vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriksi

Uutiset -

Kehitysvammatuki 57 ry on kansalaisjärjestö, joka toimii kehitysvammaisten ihmisten, heidän perheidensä ja läheistensä edunvalvonta- ja tukiyhdistyksenä sekä edistää kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä.

Yhdistyksen toiminta koostuu kehitysvammaisille ihmisille, perheille ja vapaaehtoisille toimijoille tarjottavasta monipuolisesta virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta sekä päiväaikaisesta toiminnasta ja pysyvän asumisen palveluista.

Kehitysvammatuki 57 ry hakee yhdistyksen toimistolle Helsinkiin

VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORIA.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori suunnittelee, kehittää ja koordinoi yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa. Koordinaattori toimii yhdistyksen vapaaehtoistoiminnasta vastaavana, työparinaan vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori.

Koordinaattorin vastuulla on mm. kaveritoiminta, uusien vapaaehtoistoimijoiden vastaanottaminen mukaan toimintaan, toiminnan markkinointi sekä vapaaehtoistoimijoiden kouluttaminen ja toiminnassa tukeminen.

Toivomme luovaa ja itsenäistä työotetta sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Aiempi kokemus vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista, koulutuskokemus sekä kokemus mm. someviestinnästä tukee tehtävänkuvaa. Työ edellyttää valmiutta säännölliseen ilta- ja viikonlopputyöhön.

Työhön valittavan tulee esittää todistus tartuntatautilain mukaisesta rokotesuojasta.

Tarjoamme vakaan järjestön sekä kannustavan kehittämistoiminnan tiimin työsi tueksi. Käytössämme ovat mm. lounas-, liikunta-, ja kulttuurisetelit. Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Työ alkaa 1.12.2019 mennessä. Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus ja se jatkuu 22.10.2020 saakka.

Hakemus ja ansioluettelo toimitetaan 20.10.2019 mennessä osoitteeseen mari.mononen@kvtuki57.fi.

Lisätiedustelut 15.10. klo 9–11 tai 16.10. klo 14–16 puhelimitse kehittämispäällikkö Mari Monoselle, p. 050 3393794.