Tule hoitajaksi kotiparkkiin!

Lapset leikkii
Uutiset -

Kehitysvammatuki 57 ry on kansalaisjärjestö, joka toimii kehitysvammaisten ihmisten, heidän perheidensä ja läheistensä edunvalvonta- ja tukiyhdistyksenä sekä edistää kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä.

Yhdistyksen toiminta koostuu kehitysvammaisille ihmisille, perheille ja vapaaehtoisille toimijoille tarjottavasta monipuolisesta virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta sekä päiväaikaisesta toiminnasta ja pysyvän asumisen palveluista.

Kotiparkki on tarkoitettu alle 20-vuotiaalle lapselle, jolla on kehitysvamma tai muu vastaava laaja-alaisen tuen tarve, sekä hänen sisaruksilleen. Kotiparkin hoitaja menee perheen kotiin hoitamaan lasta perheen toiveet huomioiden. Kotiparkki on tarkoitettu helsinkiläisille, espoolaisille ja vantaalaisille erityislapsiperheille.

Kotiparkissa työskentely soveltuu eri alojen opiskelijoille.
Työ on keikkaluontoista, kotiparkkia voi käyttää jokaisena viikonpäivänä maanantaista lauantaihin klo 8-24 ja sunnuntaisin klo 8-18 välillä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukainen, palkkaluokka G20. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä rikostaustaotteen esittämistä.

Oletko etsimämme vastuuntuntoinen, luotettava, kenties vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä osaava, ennakkoluuloton henkilö?

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja saamaan uusia kokemuksia!

Lähetä hakemus parkki- ja leiritoiminnan koordinaattori Emmi Nuopposelle (emmi.nuopponen@kvtuki57.fi) 30.11 mennessä. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana.