Tule töihin talvileirille!

Uutiset -

Kiinnostaako sinua työ kehitysvammaisten tai muun vastaavan laaja-alaisen tuen tarpeen omaavien lasten ja nuorten parissa?

 

Kehitysvammatuki 57 ry on kansalaisjärjestö, joka toimii kehitysvammaisten ihmisten, heidän perheidensä ja läheistensä edunvalvonta- ja tukiyhdistyksenä sekä edistää kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä.


Yhdistyksen toiminta koostuu kehitysvammaisille ihmisille, perheille ja vapaaehtoisille toimijoille tarjottavasta monipuolisesta virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta sekä päiväaikaisesta toiminnasta ja pysyvän asumisen palveluista.

Leiritoimintamme tarjoaa vapaa-ajantoimintaa kesän ja talven lomakausille. Järjestämme 4 päivää kestäviä kesäleirejä eri ikäisille kehitysvammaisille ihmisille ja yhden 5 päivää kestävän talvileirin koululaisille. Leirejä toteutetaan sekä ympärivuorokautisina, että päiväleireinä.

Leiritoiminnan tavoitteena on tarjota toiminnallisia, leirielämyksiä ja -kokemuksia kerryttäviä lomajaksoja, joissa huomioidaan leiriläisten yksilölliset tarpeet.

Hiihtolomaviikolla 17-21.2.2020 järjestämme talvileirin alle 18-vuotiaille koululaisille Pajulahden liikuntakeskuksessa.

 

Leiriohjaajana työnkuvaasi kuuluu toiminnan suunnittelu, lapsiryhmän ohjaaminen sekä heidän turvallisuudesta- ja hyvinvoinnistansa huolehtiminen yhdessä parkki- ja leiritoiminnan koordinaattorin kanssa.

Leiriohjaajalta toivomme kokemusta erityisryhmien kanssa työskentelystä ja ryhmän ohjaamisesta, iloista elämänasennetta, idearikkautta sekä työhön sitoutumista.

Oletko etsimämme vastuuntuntoinen ja kenties vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä osaava, ennakkoluuloton henkilö? Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja saamaan uusia kokemuksia, lähetä hakemus ja cv 6.1.2020 mennessä osoitteeseen emmi.nuopponen@kvtuki57.fi .

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukainen, palkkaluokka G17. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä rikostaustaotteen esittämistä.

Yhteydenotot ja tiedustelut Emmi Nuopponen p. 040 522 23138