Haetaan ohjaajia uuteen yksikköön

Uutiset -

Tule mukaan kehittämään uutta yksikköä! Etsimme Hakunilaan vuoden 2020 alussa avattavaan toimijataloon vakituiseen työsuhteeseen ohjaajia. Yksikkö tulee tarjoamaan päiväaikaista työllistymistä ja osallisuutta edistävää toimintaa kolmellekymmenelle kehitysvammaiselle ihmiselle. Toiminta suunnitellaan palvelunkäyttäjien kanssa, heidän tarpeidensa mukaisesti, noudattaen Kehitysvammatuki 57 ry:n arvoja ja strategiaa.

Nyt avattavassa toimijatalossa jokainen päivä on erilainen ja uuden yksikön perustamisvaihe tuo mukanaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kulttuuri- ja liikuntaetusetelit, vaateraha sekä virkistyspäivä. Koulutamme henkilöstöä aktiivisesti. Yhdistyksessä järjestetään vuosittain myös koko henkilökunnan yhteinen henkilöstöpäivä.

Ohjaajia rekrytoidessamme arvostamme kokemusta päiväaikaisessa toiminnassa työskentelystä kehitysvamma-alalla, taitoa ohjata tavoitteellisesti erilaisia ihmisiä ja ryhmiä sekä halua olla osallisena toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. Tulevassa työssäsi tarvitset kokeilevan kehittämisen asennetta, joustavuutta, hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Luemme eduksi mm. toimijoiden tavoitteita tukevan erityisosaamisen eri aloita, kokemuksen kehitysvammaisten ihmisten itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinnan ja multisensorisen osaamisen.

Edellytämme sote-alan AMK- tai opistotasoista tutkintoa tai lähihoitajan koulutusta sekä Valviran rekisteröintiä. Tehtävässä vaaditaan myös hygieniapassia. Valituilta edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa ja pyydämme rikosrekisterilain 6.2.§:n mukaista rikosrekisteriotetta esitettäväksi.

Paikat voidaan täyttä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ja cv 25.11.2019 mennessä osoitteeseen anne.wallenius@kvtuki57.fi

Yhteydenotot ja tiedustelut Anne Wallenius p. 0415466838 (arkisin klo 9-16)