Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori vaihtui

Kuvassa kaksi hymyilevää naista
Uutiset -

Keskiviikkona 11.12.2019 vietettiin Kehitysvammatuki 57 ry:n vapaaehtoisten pikkujouluja mukavan yhdessä olon ja hyvän ruoan kera. Samalla vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Veera Hietanen jäi äitiyslomalle ja hänen sijaisenaan on nyt aloittanut Jenna Luoto, joka vastaa jatkossa vapaaehtois- ja kaveritoiminnasta.

"Järjestötoiminta on vienyt sydämeni monipuolisuudellaan, ketteryydellään ja maanläheisyydellään. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina minulla on ilo olla mukana mahdollistamassa tämän merkityksellisen toiminnan toteutumista ja kehittymistä. Odotan innolla tulevia kohtaamisia ja uusia kokemuksia Kehitysvammatuki 57 ry:n toiminnan parissa." Jenna sanoo. 

Vapaaehtoisena voit toimia niin yksittäisen ihmisen kaverina, kuin erilaisten ryhmien parissa. Tervetuloa mukaan selvittämään, mikä vapaaehtoistoiminnan muoto sopisi juuri sinulle ja millaisia kokemuksia toiminta voisi antaa! Seuraava koulutus järjestetään helmikuussa 2020, ilmoittaudu mukaan tai lue lisää aiheesta tältä sivulta.