Jouluinen tervehdys!

Uutiset -

Yhdistyksemme vuosi on ollut monipuolinen ja uutta luova. Vuoden vaihteen jälkeen toimintamme jatkuu totutusti ja lisäksi uusi päiväaikaista toimintaa tarjoava Haksulan toimijatalo Vantaalla avaa ovensa ja Helsingissä perhekodin asukkaat pääsevät uuteen kotiin.

Positiiviset erityistoimenpiteet mahdollistavat kehitysvammaisten ja vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitsevien mahdollisuuksia yhdenvertaiseen osallisuuteen yhteiskunnassa. Olemme tehneet yhteistyötä eri tahojen kanssa tämän saavuttamiseksi ja yhteistyö yhteisen tavoitteen eteen tulee jatkumaan myös ensi vuonna.

Kiitos yhdistyksen toiminnan mahdollistamisesta kuuluu vahvalle jäsenistöllemme, kaikille toimintaan osallistuville, vapaaehtoisillemme, yhteistyökumppaneillemme, sitoutuneelle henkilökunnalle sekä tietenkin toiminnan rahoittajille.

Olemme saaneet iloisia uutisia viime päivinä – ensin STEA:n alustavat rahoituspäätökset, joissa meille ehdotetaan aiempien toimintojen rinnalle uutta valtakunnallista ”Selkeästi meille” -hanketta sekä yleisavustusta yhdistyksen yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Tällä viikolla saimme tiedon myös Helsingin vuoden 2020 järjestöavustuksista, ja iloksemme voimme todeta järjestötoimintamme jatkuvan yhtä laajana ja laadukkaana myös ensi vuonna. Kiitos Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta kohderyhmämme huomioimisesta ja työmme arvostamisesta, tästä on hyvä jatkaa!

Toivotamme kaikille hyvää jouluaikaa sloganimme mukaisesti; Hyvistä hetkistä hyvä elämä!

 

Terveisin Nina Korventaival