Liity Kehitysvammatuki 57 ry:n jäseneksi

Uutiset -

Jäsenmaksut 2020 ovat henkilöjäseneltä 25 € ja yhteisöjäseneltä 90 €. Tarjoamme jäsenillemme tuen, neuvonnan ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi rahanarvoisia etuja. Seuraavat edut ovat voimassa vuonna 2020. Kun olet liittynyt jäseneksi, saat edut käyttöösi pyytämällä etukoodit ja toimintaohjeet Maria Kuosmalta (maria.kuosma@kvtuki57.fi). 

Uudet jäsenet KeMuihin ilmaiseksi

Kun liityt jäseneksi 28.2. mennessä, saat liittymisetuna kaksi lippua 7.3.2020 järjestettävään KeMuT 2020-kulttuuritapahtumaan. Edun arvo on 30 euroa. Lue lisää tapahtumasta täällä: https://www.kvtuki57.fi/ajankohtaista/kemut-tapahtuma.

Vanhat jäsenet saavat lipun KeMuihin tarjoushintaan 12 euroa (normaalisti 15 euroa).

Yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut

1) What Matters to Me -palvelu käyttöösi maksuttomasti (normaalisti 1,49 e/kk)

What Matters to Me on suomalainen sovellus, joka on tehty helpottamaan vammaisten ihmisten elämää esimerkiksi asiointitilanteissa. Sovelluksen avulla voit kuvata esimerkiksi tuen tarpeitasi ja ilmaista mitkä asiat pitää ottaa huomioon, jotta asiat sujuvat sinulle sopivalla tavalla.

Voit käyttää sovellusta monipuolisesti. Voit esimerkiksi näyttää sinulle tärkeät asiat helposti älypuhelimestasi erilaisissa asiointitilanteissa. Sovelluksen voi liittää myös vammaiskorttiin QR-koodin avulla. Sovellus tukee itsenäisen asioinnin mahdollisuuksia.

Tutustu mahdollisuuksiin sivulla http://whatmattersme.com/fi/

2) Treenaakotona.comin vuosijäsenyys (12 kk) hintaan 97 e (normaalisti 149 e) 

Treenaakotona.com on sovellus, joka tuo treenin olohuoneeseesi. Treenaa kotona tai missä ja milloin vain – tarvitset vain internetyhteyden. Palvelu toimii tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja televisiossa.

Treenaakotona.com on tehnyt yhteistyössä Kehitysvammatuki 57 ry:n Vipinä-hankkeen kanssa palveluun myös videoita, joissa huomioidaan erityisryhmiin kuuluvat liikkujat.

Kun otat palvelun käyttöösi, saat

  • joka viikko uudet treenit, jotka ohjaaja tekee kanssasi alusta loppuun
  • ammattitaitoiset koulutetut ohjaajat
  • valmiiksi mietityn järkevän viikko-ohjelman
  • laaja treeniarkiston, joka on käytössäsi aina (n. 400 erilaista treeniä)
  • apua aina kun sitä tarvitset. Jos sinulla on kysyttävää treeneistä, tekniikasta tai haluat olla muuten yhteydessä, olemme sinua varten. 

Lue lisää www.treenaakotona.com

3) IPI Kulmakuppilassa 10 % alennus lauantaibrunssista ja ilmainen erikoiskahvi brunssin/lounaan/aamupalan kanssa

IPI Kulmakuppila on viihtyisä olohuone. IPI tarjoaa maukkaita tuotteita ja persoonallista palvelua ihastuttavassa tilassa Kalliossa, osoitteessa Porthaninkatu 13, 00530 Helsinki.

Tutustu Ipin valikoimaan https://ipikulmakuppila.fi/

 

Liity jäseneksi ja lue lisää jäseneduista https://www.kvtuki57.fi/yhdistys/liity-jaseneksi