Tule töihin kesäleireille!

Auringonkukkapelto kylpee auringonvalossa
Uutiset -

Mielenkiintoista ja erilaista kesätyötä tarjolla kesäleireillä!

Kehitysvammatuki 57 ry on kansalaisjärjestö, joka toimii kehitysvammaisten ja muun vastaavan laaja-alaisen tuen tarpeen omaavien ihmisten, heidän perheidensä ja läheistensä edunvalvonta- ja tukiyhdistyksenä sekä edistää kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä.

Leiritoimintamme tarjoaa vapaa-ajan toimintaa kesän ja talven lomakausille. Leiritoiminnan tavoitteena on tarjota toiminnallisia, leirielämyksiä ja -kokemuksia kerryttäviä lomajaksoja, joissa huomioidaan leiriläisten yksilölliset tarpeet.

Järjestämme 4 päivää kestäviä kesäleirejä eri ikäisille kehitysvammaisille ihmisille sekä yhden 5 päivän mittaisen kesäleirin alle 18-vuotiaille koululaisille. Leirejä toteutetaan sekä ympärivuorokautisina, että päiväleireinä.

Haemme nyt kesälle 2020 leiriohjaajia ajalle 1.6.-7.8. Leirikesää edeltää työhön perehdytys toukokuussa.

Leiriohjaajalta toivomme kokemusta tiimityöstä, erityisryhmien kanssa työskentelystä, ryhmän ohjaamisesta, iloista elämänasennetta sekä idearikkautta. Leiriohjaajan työnkuvaan kuuluvat toiminnan suunnittelu, ohjaaminen sekä leiriläisen turvallisuudesta ja hyvinvoinnistansa huolehtiminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

Oletko lähihoitaja, sosionomi vai kenties artenomi tai muusikko? Etsimme vastuuntuntoista ja kenties vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä osaavaa, ennakkoluulotonta ohjaajaa moniammatilliseen joukkoomme.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukainen. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä rikostaustaotteen esittämistä.

Lähetä hakemus ja cv 26.2.2020 mennessä osoitteeseen emmi.nuopponen@kvtuki57.fi aiheena ”Leiriohjaaja 2020”.

Lisätietoja puhelimitse 4.2. klo 12-15 ja 13.2 klo 9-11 parkki- ja leiritoiminnan koordinaattori Emmi Nuopposelta p. 040 522 2138.