Uusia nimityksiä yhdistyksen toimistolla

Kuvassa kaksi ihmistä, joista toinen puhuu puhelimessa.
Uutiset -

Kehitysvammatuki 57 ry:n uuteen valtakunnallisen Selkeästi meille -hankkeen hankepäälliköksi on valittu Satu Timperi. Hankkeen tarkoituksena on edistää tiedon saavutettavuutta yhteiskunnassa. Satu on toiminut vuodesta 2017 vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina vekkaritoiminnassa. Satu on myös työskennellyt Kehitysvammatuki 57 ry:ssä mm. leireillä, vapaa-ajan toiminnassa sekä startannut tukihenkilötoiminnan. Satu kuuluu myös yhdistyksen viestintätiimiin ja viestintä on lähellä Satun sydäntä.

Satun sijaisena aloittaa Venni Turtiainen 24.2. Venni on aiemmin työskennellyt Oskarinpuiston toimijatalossa ja yhdistyksemme vapaa-ajan toiminnassa kansainvälisyyskerhon ohjaajana. Venni odottaa innolla, että pääsee tutustumaan vapaaehtoisiin! Voit tutustua lisää kevään vapaaehtoisten koulutuksiin ja ilmoittautua mukaan tästä.

Satu aloittaa virallisesti hankepäällikkönä 2.3. Tällä hetkellä hankkeeseen etsitään saavutettavuuskoordinaattoria, olisitko se sinä? Tutustu lisää tehtävään tästä ja hae 5.2. mennessä.