Lähdetkö digikaveriksi?

Uutiset -

Vapaaehtoistoiminnan huhtikuun peruskoulutuspaketin korvaa Digikaverikoulutus (katso lisätiedot alla) jonka käytyään voi toimia vapaaehtoisena digikaverina kehitysvammaiselle aikuiselle. Lisäkouluttautuminen muihin Kehitysvammatuki 57 ry:n vapaaehtoistehtäviin on mahdollista ensi syksynä.

Digikaveri-koulutus 

Haluatko toimia vapaaehtoisena verkossa, tutustua uuteen kaveriin ja jakaa ajatuksia ja kuulumisia sähköpostin sähköpostin, somen tai vaikka videopuhelun välityksellä? Uusi digikaverikoulutus on tulossa huhtikuussa ja siihen voit osallistua valintasi mukaan joko lauantaina 4.4. klo 10-14 tai kahtena arki-iltana ma 6.4. klo 17-18.30 & ke 8.4. klo 17-18.30. Verkkokoulutuksen sisältönä Kehitysvammatuki 57 ry: n esittely, vapaaehtoisuuden periaatteet, kehitysvammaisuus, vapaaehtoisuus verkossa ja digikaverina toimiminen.  

Poikkeusaikana kaveriin voi tutustua ja jakaa ajatuksia verkossa. Digikaveruutta voi jatkaa poikkeusajan jälkeen joko samassa muodossa, tai siirtyä kaveritoimintaan kaveripariksi, joka tapaa toisiaan mukavan yhteisen tekemisen merkeissä noin kerran kuukaudessa. Lisätietoa kaveritoiminnasta: https://www.kvtuki57.fi/vapaaehtoisille/kaveritoiminta 

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan verkkokoulutukseen tapahtumakalenterin kautta tai ottamalla yhteyttä Jennaan.    

Oletko mukana Vekkari-toiminnassa? 

Tule mukaan Kunkku Juttu!-valokuvahaasteeseen. Kunkku Juttu on joku tosi kiva juttu tai muisto. Etsi siis valokuva, jossa on kiva hetki (Eli ihan Kunkku Juttu! 👑), kokemus, tapahtuma tai muisto Vekkari-toiminnasta. Jos haluat jakaa valokuvasi muille ja annat luvan julkaista kuvaa Kehitysvammatuki 57 ry:n sosiaalisessa mediassa, toimi näin: Jos valokuvassa on muita ihmisiä, kysy heiltä antavatko he luvan julkaista kuvan. Jos saat luvan, lähetä valokuva sähköpostilla Vennille tai Jennalle. Jos haluat, voit kirjoittaa kuvan mukaan oman kommentin tai muiston joka sinulla on kuvasta. Lisää tietoa tästä haasteesta saat myös soittamalla Vekkarin numeroon. Kivoja kuvien etsintähetkiä!  

Muistathan! Voit jutella muiden Vekkarilaisten kanssa Facebookissa Vekkarilaisten omassa ryhmässä. Ryhmän löydät Facebookista nimellä KVTUKI57 Vekkarin vaparit. Jos et ole vielä mukana ryhmässä, liity siihen painamalla “liity ryhmään”. 

 

Jenna Luoto: 040 160 9017, jenna.luoto@kvtuki57.fi

Venni Turtiainen: 040 792 2752, venni.turtiainen@kvtuki57.fi

Vekkarin numero: 040 837 6273