Mitä tänään tehtäisiin? Lataa puuhavihko tylsiä päiviä varten

Mitä tänään tehtäisiin
Uutiset -

Mitä tänään tehtäisiin? -vihkoseen on kerätty helposti toteutettavia puuhavinkkejä niille päiville kun ei meinaa keksiä mitään tekemistä. Lataa tästä vinkkivihko maksuttomasti tylsiä päiviä varten.

 

Miten "Mitä tänään tehtäisiin?" -vihkonen syntyi?

Keväällä 2020 monella jäi harrastukset tauolle COVID-19-pandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi. 

Tilanne vaikutti myös Kehitysvammatuki 57 ry:n jäsenten, toimijoiden, asukkaiden ja vapaa-ajan toiminnan osallistujien elämään. Päiväaikainen toiminta, ryhmät ja fyysiset kohtaamiset jäivät lähes kokonaan pois. Monella elämä siirtyi tyystin kotiin.

Fyysisten kokoontumisten sijaan kohtasimme toisiamme verkossa ja aloimme tuottaa materiaalia verkkoon kaikkien hyödynnettäväksi. Julkaisimme keväällä Facebookissa päivittäin ”Päivän puuha” -vinkin – mukavaa tekemistä kotiin. Syntyi idea koota ideat yksien kansien väliin, jotta hyvät vinkit eivät menisi hukkaan. Ideoista on iloa varmasti myös pandemian jälkeisenä aikana.

Sisältöjä Päivän puuhia -vihkoon ovat tuottaneet Kehitysvammatuki 57 ry:n kerho-ohjaajat, vapaaehtoiset ja työntekijät. Osaan puuhista tarvitset älylaitteen ja internet-yhteyden, sillä ne sijaitsevat verkossa. Huomioi, että linkit saattavat vanhentua. 

Hyviä puuhatuokioita!

 

Mitä tänään tehtäisiin? Päivän puuhia, Kehitysvammatuki 57 ry, 2020