Ilmoittaudu mukaan leirille Pajulahteen!

Uutiset -

Järjestämme syyslomalla kaksi leiriä Pajulahden Liikuntakeskuksessa. Toinen leireistä on tarkoitettu koululaisille ja toinen 18-30- vuotiaille. Leirit ovat samaan aikaan, mutta toimivat itsenäisiä ryhminä. Ohjaajina leireillä toimivat kokeneet leiriohjaajamme. Yöleirillä on täysihoito sekä monipuolista ohjattua toimintaa.

Syyslomaleirit järjestetään syyslomaviikolla 12.-16.10.2020 Pajulahden liikuntakeskuksessa, Nastolassa.

Leirin hinta on 170€ ja tähän sisältyy myös bussikuljetukset toimistomme edestä (Läntinen Brahenkatu 2) liikuntakeskukseen ja takaisin.

Urheiluteemaisen syysleirin ohjaajina toimivat kokeneet leiriohjaajamme, mukana leiriviikolla on myös parkki- ja leiritoiminnan koordinaattori Emmi.

Ilmoittautumiset talvileiriin su 13.9.2020 mennessä tapahtumakalenterin kautta. Lisätietoja voit kysellä Emmiltä emmi.nuopponen@kvtuki57.fi tai p. 040 5222 138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

Osallistujavalinnat leirille tehdään viikolla 38. Olemme yhteydessä kaikkiin.

Peruutusehdot: Leirille osallistuminen tulee vahvistaa pe 25.9. mennessä, tämän jälkeen peruutus on maksutonta vain lääkärintodistuksella. Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan 300€.

 

Ilmoittaudu mukaan leirille täällä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Emmi Nuopponen

parkki- ja leiritoiminnan koordinaattori

emmi.nuopponen@kvtuki57.fi

040 5222 138