Koronan leviämisvaiheen vaikutukset yhdistyksen toimintaan

logo
Uutiset -

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen. 20.11.2020 annetut alueelliset suositukset ja rajoitukset aiheuttavat uusia linjauksia myös Kehitysvammatuki 57 ry:n toimintaan. Muutokset tulevat voimaan maanantaina 23.11.2020 ja ovat voimassa 13.12.2020 asti, ellei toisin ole mainittu.

Joudumme perumaan tai siirtämään verkkoon kaiken sisätiloissa tapahtuvan kerho- ja ryhmätoiminnan sekä kohtaamispaikkatoiminnan. Tämä tarkoittaa sitä, että myös Ystävätupa on kokonaan suljettu. Ulkona toteutettavat kerhot jatkavat edelleen.

Kerho- ja muun ryhmätoiminnan lisäksi peruuntuvat lapsille ja perheille suunnatut toiminnat lukuun ottamatta kotiparkkitoimintaa ja muita ennakkoon sovittuja lastenhoitoja kotona.

Palvelutoiminnan yksiköissä noudatetaan jo voimassa olevia turvallisuusohjeita. Toiminta toimijatataloissa jatkuu alle 10 hengen pienryhmissä turvallisuusohjeita tarkasti noudattaen. Ulkopuolisten ryhmien vierailu yksiköissämme ei ole toistaiseksi mahdollista ja myös läheisiä ja omaisia kannustetaan erityiseen harkintaan vierailuiden suunnittelussa. Läheisten ihmisten tapaaminen ja ihmissuhteiden ylläpitäminen on kuitenkin mielestämme ensisijaisen tärkeää myös poikkeuksellisena aikana.

Yhdistyksen toimiston henkilökunnalle on annettu etätyösuositus, joka ei vaikuta henkilökunnan tavoitettavuuteen arkisin. Palaverit ja muut tapaamiset toteutetaan verkossa.

Ystävällisin terveisin

Nina Korventaival, p. 040 835 3763