Vekkari kiittää etätoimintaa kehittäneitä vapaaehtoisia

Uutiset -

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen myös vertais- ja vapaaehtoistoiminnassa. Koronaan liittyvien rajoitusten takia myös vapaaehtoiset ovat joutuneet keksimään uusia tapoja toteuttaa toimintaa. Vekkarin vapaaehtoiset ovat kokeilleet ennakkoluulottomasti videopuhelun, puhelimen ja pikaviestimien mahdollisuuksia.

Kuvassa Vekkarin vertaisvetäjä Minna Syvänen ohjaa jumppaa videopuhelun välityksellä. Lisäksi Vekkarin vapaaehtoiset ovat opiskelleet digitaitoja Helsingin Työväenopiston kanssa toteutetulla etäkurssilla, tukeneet toisiaan käyttämään erilaisia älypuhelinsovelluksia, kouluttaneet uusia vapaaehtoisia videohaastatteluilla, esitelleet Vekkarin toimintaa videopuheluilla ja kehittäneet ohjelmaa etävirkistyksiin.

Vekkarin vapaaehtoiset ovat osallistuneet vuoden 2020 aikana Espoo-päivään, Kaikki pyörii-tapahtumaan ja Disability Day Art & Action -festivaaliin sekä joulukuun aikana vielä Joulupolku-tapahtuman toteutukseen tekemällä videoita.

Vekkari kiittää näitä rohkeita kokeilijoita kunniakirjalla, joka myönnettiin 17 Vekkarin vapaaehtoiselle sekä koko Tunneteatterin työryhmälle. Kiitos upeasta toiminnasta!