Visuaalinen ilmeemme uudistuu

logo ja slogan
Uutiset -

Kehitysvammatuki 57 ry:n visuaalinen ilme uudistuu hieman alkuvuonna 2021. Päivitämme materiaaleja eri viestintäkanavissa uuden ilmeen mukaiseksi pikkuhiljaa. Siksi alkuvuodesta vastaan voi tulla uuden ja vanhan muotoilun mukaista ilmettä.

Logo

Uusi logo on päivitetty versio vanhasta tutusta logosta, jossa yhdistyksen nimi yhdistyy Helsingin kaupunkisiluettiin. Vain fontti ja elementtien asettelu on muuttunut. Uusi fontti, jota pääasiassa käytämme, on Roboto. Alla pysty- ja vaakaversiot virallisesta logostamme.

Logo       logo vaakatasossa

 

Slogan

Myös yhdistyksen slogan ”Hyvistä hetkistä hyvä elämä” pysyy samana, mutta jatkossa käytetään uuteen fonttiin taitettua versiota. Slogania käytämme sekä erikseen että yhdessä logon kanssa.

Hyvistä hetkistä hyvä elämä     

 

Graafiset elementit

Käytössä on myös uusia graafisia elementtejä ja värejä, joita hyödynnetään selkeän ja iloisen viestinnän toteuttamisessa. Uudet elementit tulevat tutuksi kun seuraat viestintäämme.

Nettisivut uudistuvat

Myös nettisivumme uudistuvat alkuvuodesta. Olemme toteuttaneet nykyisille verkkosivuillemme saavutettavuustestauksia ja uusilla sivuillamme saavutettavuuslain vaatimukset ja testauksista saadut suositukset on huomioitu. Sivujen rakenne pysyy suunnilleen samana, mutta niiden ulkoasu ja sisältö ovat aiempaa selkeämmät. Uudet nettisivut julkaistaan tammikuun aikana.

 

Lisätietoja

Mari Mononen
kehittämispäällikkö
mari.mononen@kvtuki57.fi