Lasten Block Party 6.8.2016 klo 14–18

Uutiset -

Jo kuudetta kertaa järjestettävä Kallio Block Party valtaa Kallion kadut ja puistot kaupunkilaisten omaksi juhla-alueeksi jälleen lauantaina 6.8. Päivän ajaksi kadut täyttyvät ihmisistä, musiikista, hyvästä ruoasta, katutaiteesta ja yhdessä tekemisen ilosta!

Vekkarin vapaaehtoistoimijat järjestävät yhdessä Helsingin yliopiston lastentarhanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö Ebe ry:n kanssa lapsille omaa ohjelmaa Lasten Block Partyssa Leikkipuisto Linjassa (Toinen Linja 6). Tapahtumassa on luvassa musiikkia, tanssia, leikkejä, pelejä, naurua ja muita riemastuttavia elämyksiä pienijalkaisille kaupunkilaisille.

Tapahtuma on pääsymaksuton ja kaikille avoin. Ota siis mukaasi esimerkiksi oma viltti sekä eväät ja tule koko perheen voimin viettämään riemukasta ja elämyksellistä kesäpäivää Lasten Block Partyihin, lämpimästi tervetuloa!

AIKATAULUTETTU OHJELMA
Huom! Osalla ohjelmasta on kaksi esitysaikaa, jolloin kyseinen ohjelma toteutetaan samanlaisena kahdesti päivän aikana.

14.30-15.00 TEEMU MÄNNISTÖ
Musiikkipedagogi Teemu Männistö laulattaa lapsia ja vanhempia. Tule mukaan laulamaan ja oppimaan uusia lastenlauluja!

15.00 & 17.00 TAIKURI HEIKKI VARVIKKO
Tule kokemaan hämmästyttäviä hetkiä lastentapahtumiin erikoistuneen taikuri Heikki Varvikon taianomaisessa esityksessä. Yksi esitys kestää noin 15 minuuttia.

NON-STOP OHJELMA

VÄRIKYLPY & AISTIPAJA (tauko 15.30-16.00)
Värikylpy on moniaistista työskentelyä mm. sahramimaalilla, kuivatulla marjarouheella ja ihmemönjällä! Jos lapsesi oikein innostuu taiteilemaan, varaa mukaan puhtaat vaihtovaatteet ja esim. muovipussi töille sekä tahraantuneille vaatteille. Huomioithan mahdolliset allergiat ennen pajaan osallistumista. Aistipajassa tutkitaan erilaisia aisteja monenlaisilla tavoilla kuten tuoksucocktaileilla ja tuntoaistiharjoituksilla.

T-PAITAMAALAUS
Ota lapsellesi mukaan oma, ehkä jo hieman elämää nähnyt t-paita tai muu vaate ja tule antamaan sille uusi elämä persoonallisella maalauksella. Vaatteita maalataan niin pitkään kuin maaleja riittää.

KASVOMAALAUS
Kissan viikset tai pellen kasvot riemastuttamaan päivääsi? Erilaisia kasvomaalauksia tehdään puistossa niin kauan kuin maaleja riittää.

JÄTTISAIPPUAKUPLAPAJA
Tule kokeilemaan kuplien puhallusta erilaisilla välineillä ja opastuksella. Tarjolla myös perinteisten saippuakuplien puhallusta.

PIIRUSTUS JA MAALAUS
Taiteellinen inspiraatio saattaa puhjeta minä hetkenä hyvänsä! Siksi puistossa voit koko päivän ajan tulla maalaamaan ja piirtämään erilaisilla välineillä. Lisäksi tarjolla on asfalttiliituja, jos taideteos vaatii alustakseen muun kuin perinteisen paperin.

ONNENPYÖRÄ
Tule pyörittämään pyörää ja voita ilahduttava ajatus tai nami!

MÖLKKY
Jos kesän perinteinen mölkkyturnaus on vielä pelaamatta, puistossa voit pelailla mölkkyä koko päivän ajan.

 

Lisäksi ohjelmassa ämpäripallonheittoa, hyppynaruja, twistejä ja kaikkea muuta hauskaa!

Ohjelman sisällöstä vastaavat Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry:n vekkaritoiminta sekä Helsingin yliopiston lastentarhanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö Ebe ry.

Lisätietoa Kallio Block Partyn ohjelmasta löydät täältä: https://www.facebook.com/events/1843248222569229
Lasten Block Party Facebookissa: https://www.facebook.com/events/264355487272039