Vipinä-hankkeen projektipäällikön esittely

Uutiset -

Hei!

Olen Mari Mononen ja aloitin helmikuussa työt uuden Vipinä-hankkeen (STEA 2018-2020) projektipäällikkönä. Valtakunnallisen hankkeen tavoitteena on edistää arjen aktiivisuutta ja lisätä liikunnallisuutta asumisyksiköissä. Työparikseni hankkeeseen sain yhdistyksessä jo pitkän uran tehneen Jan Törnblomin.

Olen työskennellyt eri hankkeiden parissa jo useamman vuoden, viimeisimmäksi projektipäällikkönä hankkeessa, jossa edistettiin kehitysvammaisten ihmisten työllistymistä. Koulutukseltani olen sosiologi (YTM) ja työvalmentaja. Erityisenä kiinnostuksen kohteena opinnoissani ja työssäni on aina ollut järjestökentän mahdollisuudet lisätä hyvinvointia.

Vapaa-aikana järjestän itselleni monenlaista vipinää. Minut voi bongata hiihtoladulta, polkupyörän selästä, uima-altaasta, joogasalista tai karaokelavalta.

Aloitamme Vipinän hankesuunnitelman mukaisesti toteuttamalla toiminnalle tarvekartoituksen ja pilotoimalla toimintamallia kahdessa yhdistyksen omassa kotiyhteisössä jo kevään aikana. Hankkeessa tavoitetaan kaikkiaan 16 asumisyksikköä valtakunnallisesti ja mukaan pääsee ottamalla minuun yhteyttä sähköpostilla mari.mononen@kvtuki57.fi.

Siis puntteihin Vipinää ja yhteisöön säpinää!