Ihmisten hyväksi

Blogi -

Minun nimeni on Vida Hoshmand. Olen kotoisin Afganistanista. Olen valmistunut liiketalouden ja johtamisen kandidaatiksi ja erikoistunut johtamiseen.

Olen ollut Suomessa nyt kymmenen kuukauden ajan. Ennen Suomea olen työskennellyt Punaisen ristin kansainvälisessä komiteassa Kabulissa, Afganistanissa. Työskentelin pidätettyjen suojelusta vastaavana kenttävirkamiehenä ja myös ICRC:n (Punaisen ristin kansainvälinen komitea) suojeluhallinnon avustajana kuusi vuotta. Olen työskennellyt muiden kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa useita vuosia, kaikkien organisaatioiden visio ja missio olivat tehdä työtä ihmisten hyväksi.  Olen aina nauttinut työskentelystä tällaisten organisaatioiden kanssa.  
 
Tällä hetkellä opiskelen suomen kieltä Galimatisin kielikoulussa Helsingissä joulukuusta 2020 lähtien ja nyt olen valmis kielen toisen moduulin kanssa. Olen aloittanut suomen kielen harjoitteluni 18.05.2021 Kehitysvammatuki 57 ry:ssä ja se päättyi 10.06.2021. Työskentely kehitysvammatuki 57: n kanssa on ollut hieno kokemus. Se on ensimmäinen kokemukseni työpaikasta Suomessa. Mielestäni kollegat ja vapaaehtoiset ovat niin ystävällisiä ja vieraanvaraisia.  He auttoivat minua jokaisessa vaiheessa harjoitteluni aikana.  

Päätin toteuttaa harjoitteluni Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa, koska se on organisaatio, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja palvelee ihmisiä. Minusta se on hieno paikka työskennellä ja saada kokemukseni työkulttuurista Suomessa. Haluaisin samanlaisiin organisaatioihin ja kansalaisjärjestöihin työskentelemään tulevaisuudessa. 
 
 
"Suurin kunnia elämässä ei ole koskaan putoamisessa, 
 vaan nousussa joka kerta, 
 kun putoamme." 
 
Vida