Mediaklubilaisten ajatuksia Ystävätuvasta

Blogi -

Mediaklubia pidetään Ystävätuvalla maanantaisin. Osa kerholaisista käy Ystiksellä myös sunnuntaisin ja osa seniorikerhossa.

"Olen käynyt täällä jo kauan, monta vuotta, ehkä alusta asti."

"Ystävätuvalle pääse ratikalla, bussilla tai metrolla ja ratikalla. Voisin kävelläkin, mutta olen laiska."

"Ystävätupa on kiva paikka, ihana sunnuntaisinkin kun saa samalla käydä R-kioskilla ostoksilla (Kioski on samassa talossa alakerrassa). En käy kuitenkaan kioskilla aina, en tuhlaa liikaa."

Ystävätuvalla on erilaisia huoneita: kokoushuoneita, ja oleskeluhuone missä on säkkituoleja ja rytmisoittimia. On myös biljardipöytä toisessa huoneessa. Täällä on nyt myös iso tietokone, josta voi katsoa vaikka uutisia.

On kiva käydä Ystävätuvalla, täällä näkee uusia ihmisiä, ei aina vain työ- ja asuinkavereita. Täällä kuulee ajankohtaisia juttuja ja on tekemistä, niin päivät eivät ole aina samanlaisia.

Olisi vielä toive, että Ystävätuvalla pidettäisi joskus tanssit, disko tai jotain sellaista. Täällähän on myös karaokelaitteet, karaokea täällä usein onkin. Ystävätuvalla kyllä viihtyy. Paikka saisi vaan olla enemmän auki, keväisin menee aina niin aikaisin kiinni, toukokuun puolivälissä jo.

Syksyn harrastuksia ei ole vielä mietitty, varmaan tänne tullaan. On kiva käydä jossain.

Taksirahaa pitää aina olla se kaksi kertaa 2,90 että pääsee kerhoon.

"Joku muukin harrastus kuin Mediaklubi olisi kiva, elokuvia olisi hauska tehdä."

"Joskus olen ollut täällä musiikkikerhossa."

"Keskiviikkoisin käynkin lukemassa satuja Sofianlehdosa vaikeavammaisten osastolla. Perjantaisin aamulla käyn Tunneteatterissa Helsingin työväenopistossa."

"Tässähän on Hesburger ihan vieressä, joskus olen siellä käynyt kun on ollut tilaisuus."

"Yhdistyksen toimisto on tässä samassa, siellä olen käynyt täyttämässä leirihakemuksen."

"Kun olin Vekkari-ryhmän vetäjä, kävin toimistossa."

"Kinaporikin on tässä ihan lähellä, käyn siellä perjantaisin, siellä harjoitellaan sirkustemppuja ja kesäkuussa meillä on esitys Työväenopistossa."

 Kirjoittajina Kehitysvammatuki 57 ry:n mediaklubilaiset yhdessä kerho-ohjaajien kanssa.