Rentoa meininkiä ystävätuvalla

Blogi -

Ystävätuvalla Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry:n tiloissa osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2 järjestettiin keskiviikkona 16.5.2018. Kevätpörräys Ystiksellä- niminen tapahtuma. Väkeä oli paikalla paljon ja tapahtuma kesti kolme tuntia.

- Meillä on täällä ohjelmassa muun muassa esityksiä ja musisointia, kertoo kerho-ohjaaja Janika. Lisäksi täällä on kahvitarjoilu ja lettujen paistoa. 

Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina Kehitysvammatuki 57 ry:ssä toimiva Satu Timperi jakoi todistukset vastavalmistuneille vertaisryhmien vetäjille.  

Lisäksi ohjelmassa oli kaksi tanssiesitystä. Nämä esitykset olivat kahden tanssikerhon järkkäämiä. 

Bändikerhon vetäjä Ville avasi musiikkiosuuden ja kertoi alkujuonnossaan, että hän vastaa musiikkikerhoista. Ohjelmassa oli yhteislaulua ja illan aikana kuultiin muun muassa ”Anna mulle tähtitaivas” -niminen kappale ja ”Minä soitan harmonikkaa”.  Bändissä oli yksi kitaransoittaja useita laulajia ja yksi harmonikansoittaja.

Kyseistä tapahtumaa kutsuttiin myös kerhojen kevätjuhlaksi.

Osallistujilla oli mahdollisuus myös itse tehdä tilaisuuden aikana taidetta. 

Kyseinen tapahtuma oli samalla kerhokauden päätös ja kerhot pyörähtävät käyntiin syksyn tullen. 

Meininki oli rento ja paikallaolijoilla oli hauskaa. Porukka osallistui yhteislauluun mukavasti. 

Jaakko Marttila     

Jaakko on työkokeilussa Kehitysvammatuki 57 ry:n toimistolla juhannukseen asti. Jaakko on valmistunut kirjoittavaksi- ja tiedottavaksi toimittajaksi Laajasalon opistosta. Jaakon tekstejä julkaistaan jatkossa nettisivuillamme. Jos sinulla on juttuvinkkejä niin laita viestiä tiedotus@kvtuki57.fi.