Jaakko Marttilan esittely

Blogi -

Olen Jaakko Marttila, iältäni 24-vuotias ja asun Espoossa. Tunnelmat ovat tällä hetkellä odottavat, sillä työkokeiluni jatkuu täällä Kehitysvammatuki 57 ry:ssä. Odotan innolla, mitä tuleman pitää ja olen erittäin iloinen saadessani jatkaa täällä. Täällä on loistava meininki ja mukavaa porukkaa. Viihdyn oikein hyvin.  Mielenkiintoisia tehtäviä on varmasti luvassa ja odotankin suurella mielenkiinnolla, minkälaisia juttuja pääsen tekemään.

Koen olevani sitoutunut, utelias, avarakatseinen, sosiaalinen ja avoin uusille asioille. Pyrin tuomaan jutuissani esille eri näkökulmia ja pohtimaan aihetta eri kanteilta.

Voisin kutsua itseäni monipuoliseksi. Nimittäin harrastuksiini kuuluu muun muassa suomalaiseen kansanmusiikkiin vahvasti monien mielissä yhdistyvän harmonikan soittaminen. Soittopelinä on niin sanottu perinteinen viisirivinen harmonikka. Tällä hetkellä pääpaino on perinteisessä harmonikkamusiikissa. Kenties tulevaisuudessa saatan soittaa poppia. Ja haaveissa on opetella myös Jazzia.

Soittoharrastusta on takana viitisen vuotta. Partiossa lähti liikkeelle tänä syksynä kuudes tai seitsemäs kausi johtajana sudenpenturyhmässä, jossa on 12 7-9 vuotiasta lasta. Tarkemmin sanottuna toimin kyseisessä ryhmässä kolmantena johtajana.  

Meno niissä kokouksissa on aika villiä. Ja meteliäkin piisaa.

Muuten seuraan aktiivisesti eri viestintävälineitä ja esimerkiksi sanomalehti nimeltään Helsingin Sanomat tulee luettua päivittäin.

Erityisesti tulee seurattua tarkalla silmällä ja korvalla ajankohtaisia aiheita. Näistä mainittakoon vaikkapa Ei myytävänä-kampanja. Sekä myöskin heinäkuussa voimaan tullutta taksiliikenteen lain vapauttamista ja siitä herännyttä keskustelua.     

Jaakko Marttila      

Jaakko on työkokeilussa Kehitysvammatuki 57 ry:n toimistolla marraskuun loppuun asti. Jaakko on valmistunut kirjoittavaksi- ja tiedottavaksi toimittajaksi Laajasalon opistosta. Jaakon tekstejä julkaistaan jatkossa nettisivuillamme. Jos sinulla on juttuvinkkejä niin laita viestiä tiedotus@kvtuki57.fi.