Aurinko lautasella

Teresan porkkanakeitto
Blogi -

Sateisena keskiviikkoaamuna kävin hakemassa Teresa Välimäen keittiöstä hänen valmistamansa kotiruoat yhden vanhemman perheille. Nyt kun useimmat meistä tekevät etätöitä kotona ja ympäristö on lähinnä oman kodin neljän seinän sisällä, niin oli ihanaa päästä pikaisesti tapaamaan perheitä. Kaupunki oli hiljainen - aivan kuin olisimme unessa - muutamia autoja liikenteessä ja muutamia ihmisiä kävelyllä.

Olen iloinen, että nopeasti pystyimme rakentamaan perheille konkreettista apua tässä kriisin keskellä. Yhdistyksessä olemme teitä varten ja haluamme auttaa teitä parhaamme mukaan.

 ”Kiitos!! Mikä ihanuus tämä ruoka, saan oikeasti oikeaa ruokaa lapsen kanssa tässä haastavassa tilanteessa, jossa omat voimat, aika ja resurssit ovat todella tiukilla! ”

”Kiitos Kehitysvammatuki 57 ja Teresa Välimäki!! Toitte auringon lautasillemme 🌞 ”

Sydäntäni lämmittää perheen vanhempien ilahtuneet ilmeet ruokakassista ja heidän kertomuksensa siitä, kuinka paljon apua valmiista ruoasta on ollut. "”Tosi hyvää! Kiitos! 15 minuuttia ruokatoimituksen saapumisesta lapsi oli syönyt odotetun lounaan ja 45 min kuluttua äiti.  Seuraavaksi päivällisellä ehkä jo kaikki yhdessä. Etätyön ja -koulun haasteellisessa aikataulussa on mahdotonta kokoontua samaan aikaan lounaan äärelle, mutta valmiit lämmitettävät ruoat helpottavat arkea suunnattomasti. ”

Tuona keskiviikkona päivän edetessä sateetkin katosivat ja välillä aurinko pilkisti pilvien välistä. Nämä lyhyet kohtaamiset perheiden kanssa välittävät meille toivoa ja lämpöä.

Pidetään toisistamme huolta!

 

Sari Jenu

perhetoiminnan koordinaattori