Ulkomusiikkikerho Oskarinpuistossa

Blogi -

Oskarinpuiston asukkaat ovat muiden tapaan joutuneet pysytelemään pääasiassa kotona nämä viimeiset viikot. Päiväaikainen toiminta sekä kerhot ovat olleet tauolla, mikä on ollut monelle ikävää ja turhauttavaa. Villen pitämiä musiikkikerhoja on onneksi voinut kuitenkin seurata etänä ja nyt saimme Villen ihan paikan päälle Oskarinpuiston pihalle laulamaan ja soittamaan keväisiä lauluja.

Lähes kaikki asukkaat halusivat osallistua tuokioon ja he olivat innokkaasti tuokiossa mukana. Asukkaat esittivät Villelle myös omia toivelaulujaan. Useimmat kappaleet olivat monelle entuudestaan tuttuja klassikoita ja osa asukkaista innostui laulamaan mukana kovaan ääneen. Osalla oli jopa ilmakitarat ja rummut mukana menossa.

Sää oli täydellinen ja saimme samalla nauttia auringonpaisteesta ja lämmöstä. Tunti vierähtikin nopeasti ja Villeä pyydettiin tulemaan toistekin. Kaikki asukkaat olivat tyytyväisiä sekä hymyä ja naurua riitti. Asukkaiden mielestä parasta oli se, että kaikki saivat olla yhdessä ulkona ja laulut olivat hyviä sekä Villen soittotaitoja myös kehuttiin. Tämä oli todella kaivattu ja piristävä tuokio meille kaikille juuri tähän aikaan. Oikein ihana kesän aloitus!

Videomusakerhot ja muuta mukavaa löytyy täältä.

Jutun kirjoittaja Saana Repo työskentelee Oskarinpuistossa ohjaajana