Karhurinteen kotiyhteisön työpaikat ovat avautuneet!

Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä? Nautitko arjen työn lisäksi kehittämisestä? Karhurinteen työntekijöiden haku on nyt auki!

Kuvia iloisista ihmisistä ja teksti: Tule tekemään hyviä hetkiä.

Haemme ohjaajia Karhurinteen kotiyhteisöön. Kotiyhteisössä on ympärivuorokautinen koti 18 kehitysvammaiselle aikuiselle ja lisäksi kotiyhteisön yhteydessä on 6 erillistä asuntoa. Helsingin Landbohon valmistuva kotiyhteisö avaa ovet keväällä 2024. Karhurinteessä pääset rakentamaan yhteisöä, jossa sekä asukkailla, että työntekijöillä on hyvä olla.

Meillä jokainen päivä on erilainen ja työtehtävät vaihtelevia. Ohjaaja on tiiviisti mukana arjen toteuttamisessa. Suunnittelemme yhdessä asukkaiden yksilöllisiä tarpeita vastaavaa arkea niin, että asukkaiden osallisuus ja itsemääräämisoikeus elämässään vahvistuu.

Organisaation henkilöstökyselyn 2023 mukaan meillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön liittyviin asioihin ja meillä on mahdollisuus kehittää itseään ammatillisesti. Työntekijämme voisivat suositella Kehitysvammatuki 57 ry:tä työnantajana ystävilleen.

Arvostamme kokemusta asumispalveluissa työskentelystä kehitysvamma-alalla ja halua olla osallisena toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. Luemme eduksi kokemuksen kehitysvammaisten ihmisten itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta ja vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran rekisteröintiä. Tehtävissä vaaditaan myös hygieniapassia. Valituilta edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES G23 (2594,16 € – 2884,10 €) kokemuksen mukaisesti.

Henkilöstöedut: laaja työterveyshuolto, työkykyvakuutus ja laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Smartum työhyvinvointietu 300 €/v, vaateraha 200 €/v.

Kehitysvammatuki 57 ry on kansalaisjärjestö, joka toimii kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä tukena. Arvomme ovat rohkeus, hyvä elämä, yhdenvertaisuus ja toimijuus. Arvostamme henkilöstöämme ja kilpailukykyisen palkan sekä muiden henkilöstöetujemme lisäksi se näkyy arjessa mahdollisuutena tehdä aidosti hyvää työtä. Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti.

Työsuhde alkaa maaliskuun 2024 aikana sopimuksen mukaan.

Lue lisää Karhurinteen kotiyhteisöstä: https://www.kvtuki57.fi/palvelutoiminta/karhurinteen-kotiyhteiso/

#HyvistäHetkistäHyväElämä

Ota yhteyttä

Tiina Toivonen.
Tiina Toivonen

Palveluyksikön johtaja
Kankurinkulman kotiyhteisö

Elina Raike-Ojanen.
Elina Raike-Ojanen

Palvelujohtaja
Palvelutoiminta
Oppilaitosyhteistyö