Kehittäminen

Toiminnan kehittäminen ja yhteistyö muiden järjestöjen, tukipiirien, ammattilaisten, oppilaitosten ja alueen kulttuuritoimijoiden ja muiden organisaatioiden kanssa on meille sydämen asia. Teemme yhteistyötä ilolla myös mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungin sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

Osallistumme Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n, Uudenmaan Kehitysvammaisten tukipiiri ry:n, Kehitysvammaliiton, Kehitysvamma-alan asumisen neuvottelukunnan, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n sekä muiden valtakunnallisten alan järjestöjen toimintaan.

Kehitämme alaamme. Tällä hetkellä hallinnoimme kolmivuotista kehittämishanketta Vipinää (2018-2020). Valtakunnallisen hankkeen tavoitteena on edistää arjen aktiivisuutta ja lisätä liikunnallisuutta asumisyksiköissä. Voit lukea Vipinästä lisää täältä.

Lisäksi teemme tiiviimpää hankeyhteistyötä mm. alla olevien hankkeiden kanssa

Laadukas työnjälki on meille kunnia-asia. Labquality Oy:n SHQS-työryhmän myönsi Kehitysvammatuki 57 ry:n toiminnalle laaduntunnustuksen kokouksessaan 8.6.2018. SHQS-laatuohjelma on kehitetty sosiaali- ja terveysalan toimintayksiköille kehittämisen ja laadunhallinnan tueksi. SHQS-laatuohjelman arviointikriteeristö vastaa suomalaisten sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden arviointitarvetta ja se sisältää ISO 9001 -standardin keskeiset vaatimukset. Yhdistyksen toiminta auditoidaan vuosittain, minkä lisäksi teemme sisäisiä auditointeja ja toteutamme johdon katselmuksia.

SHQS

Ideoita, ajatuksia tai yhteistyöhaaveita? Ota yhteys

Mari Mononen
Mari Mononen kehittämispäällikkö 050 339 3794