Muu kehittämistoiminta

Toiminnan kehittäminen ja yhteistyö muiden järjestöjen, tukipiirien, ammattilaisten, oppilaitosten ja alueen kulttuuritoimijoiden ja muiden organisaatioiden kanssa on meille sydämen asia. Teemme yhteistyötä ilolla myös mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungin sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

Osallistumme Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n, Uudenmaan Kehitysvammaisten tukipiiri ry:n, Kehitysvammaliiton, Kehitysvamma-alan asumisen neuvottelukunnan, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n sekä muiden valtakunnallisten alan järjestöjen toimintaan.

Kehitämme alaamme. Tällä hetkellä hallinnoimme kahta valtakunnallista kehittämishanketta: Vipinä-hanketta (2018-2021) ja Selkeästi meille -hanketta (2020-2022). Vipinä-hankkeen tavoitteena on edistää arjen aktiivisuutta ja lisätä liikunnallisuutta asumisyksiköissä. Lue lisää Vipinä-hankkeen sivuilta. Selkeästi meille -hankkeessa lisätään tiedon saavutettavuutta verkkosivuilla. Lue lisää Selkeästi meille -hankkeen sivulta. 

Lisäksi teemme tiiviimpää hankeyhteistyötä mm. alla olevien hankkeiden kanssa

 

Tilaa asiantuntijuutta

Kehitysvammatuki 57 ry:ltä tilataan asiantuntijaluentoja erilaisten organisaatioiden toimesta. Myös te voitte hyödyntää pitkää kokemustamme ja asiantuntijuuttamme kehitysvamma-alalta ja tilata asiantuntijaluennon tai kokemuksellisen toimintatuokion. Asiantuntijaluentoja pitävät kokeneet alan ammattilaiset.

Yhdistyksellä on asiantuntijuutta kehitysvamma-alalla mm. itsemääräämisoikeudesta, erityislasten perheiden tarpeista, leiri- ja ryhmätoiminnasta, haastavasta käyttäytymisestä, tuetusta vapaaehtoistoiminnasta, asumisesta, osallisuutta tukevasta päiväaikaisesta toiminnasta ja seksuaalisuudesta.

Ota yhteyttä

Mari Mononen
Mari Mononen kehittämispäällikkö 0503393794