Ohjaaja Oskarinpuiston toimijataloon

Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä? Etsitkö päivätyötä?
#HyvistäHetkistäHyväElämä

Kaksi ihmistä istuu vierekkäin ja painaa päänsä yhteen.

Tule mukaan kehittämään Oskarinpuiston toimijataloa!
Etsimme Marjaniemeen Oskarinpuiston toimijataloon vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa.

Työsuhde alkaa 10.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Yksikkö tarjoaa päiväaikaista osallisuutta edistävää toimintaa kehitysvammaisille ihmisille. Toiminta suunnitellaan toimijoiden kanssa, heidän tarpeidensa mukaisesti, noudattaen Kehitysvammatuki 57 ry:n arvoja ja strategiaa. Päämääränämme on mahdollistaa toimijoiden mahdollisimman suuri osallisuus. Oskarinpuiston toimijatalossa jokainen päivä on erilainen, työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia.

Ohjaajaa rekrytoidessamme arvostamme kokemusta päiväaikaisessa toiminnassa työskentelystä kehitysvamma-alalla, taitoa ohjata tavoitteellisesti erilaisia ihmisiä ja ryhmiä sekä halua olla osallisena toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. Tulevassa työssäsi tarvitset kokeilevan kehittämisen asennetta, joustavuutta, hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Luemme eduksi toimijoiden tavoitteita tukevan erityisosaamisen eri aloita, kokemuksen kehitysvammaisten ihmisten itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinnan ja multisensorisen osaamisen.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran rekisteröintiä. Tehtävässä vaaditaan myös hygieniapassia tai suunnitelmaa sen suorittamisesta. Valitulta edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen rokotussuojaa ja pyydämme rikosrekisterilain 6.2.§:n mukaista rikosrekisteriotetta esitettäväksi. Ohjaajan tulee suorittaa lääkeluvat koeajan (4kk) aikana.

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES G23 (2594,16 € – 2884,10 € kokemuksen mukaisesti)

Henkilöstöedut: laaja työterveyshuolto, työkykyvakuutus ja laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Smartum työhyvinvointietu 300 €/v, vaateraha 200 €/v

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset 2.6.2024 mennessä osoitteeseen rekry@kvtuki57.fi

Yhteydenotot ja tiedustelut: Petrus Koskimies, palveluyksikön johtaja, 044 7574 108 (arkisin 10-15) tai petrus.koskimies@kvtuki57.fi.

Hae helposti

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: