STADIN MUSTA SIRKUS ESITTÄÄ: LUMICIT!

  • Aika: 15.6. 14:00 - 16.6.2018 14:30
  • Paikka:

MAKSUTTOMAT ESITYKSET:

Esitykset ovat pe 15.6. klo 14 ja la 16.6. klo 14. Myös kenraaliharjoitusta on mahdollista tulla seuraamaan to 14.6. klo 10.30. Esitykset ovat maksuttomia ja sopivat kaiken ikäisille. Kesto: noin 30 min. Esityspaikka: Helsingin työväenopiston Opistotalon juhlasali, 2. kerros (Helsinginkatu 26).

ESTEETTÖMYYS SEKÄ PYÖRÄTUOLILLA SAAPUVIEN JA RYHMIEN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN:

Pyydämme yli viiden hengen ryhmiä ja pyörätuolilla saapuvia ilmoittautumaan ennakkoon: maija.iltanen(a)sirkusmagenta.fi. Tila on esteetön, mutta pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti. Tavallista kokoa isommat, kallistetut pyörätuolit eivät valitettavasti mahdu Opistotalon hissiin. Esteettömyystiedot: https://bit.ly/2GMzSSA 

Sirkus Magenta ja Kehitysvammatuki 57 käynnistivät maaliskuussa maksuttoman sirkus- ja teatteriryhmän, johon tuli mukaan 12 kehitysvammaista tai autismin kirjolla olevaa aikuista. Osalla on pitkäkestoista taideharrastus- ja esiintymistaustaa, osa kaipasi hauskaa tekemistä ja sosiaalisia kontakteja.

SIRKUS MAGENTA:  

Sirkus Magenta ry on Suomen johtavia sosiaalisen sirkuksen toimijoita, jonka tavoitteena on edistää erityistä tukea tarvitsevien ryhmien henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Sosiaalisessa sirkuksessa sirkus toimii välineenä esimerkiksi omien vahvuuksien tunnistamiseen ja vuorovaikutustaitojen vahvistumiseen. Sirkusryhmää ohjaavat Sirkus Magentan tirehtööri, sosiaalisen sirkuksen ohjaaja Silja Kyytinen ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Riikka Herva. 

TUKIJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT:
Projektin mahdollistaa Taiteen edistämiskeskus. Yhteistyökumppaneina ovat Sirkus Magenta ry ja Kehitysvammatuki 57 ry. Tilat tarjoavat Helsingin kaupunki ja Cirko – Uuden sirkuksen keskus.