Lauantaiparkki - tonttuparkki vol 1

  • Aika: 17.11.2018 10:00 - 15:00
  • Paikka: Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4.krs, 00510 Helsinki

Tip-tap-tip-tap-tipe-tipe-tip-tap!

Joulun alla lauantaiparkki muuttuu jälleen tonttuparkiksi, jossa on luvassa mm. jouluista askartelua joulukortteja ja -koristeita tehden, piparinleivontaa ja joululaulujen laulamista. Päivään kuuluu riisipuurolounas ja välipala. Halutessasi voit ottaa oman tonttulakin mukaan!

Ilmoittautumiset pe 9.11. mennessä Heidille sähköpostitse heidi.rinta-lusa@kvtuki57.fi tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lapsen mahdollisista ruokarajoitteista sekä muusta tärkeästä, mikä meidän on hyvä tietää ja mikä vaikuttaa päivän sujumiseen.

Lauantaiparkin osallistumismaksu 20€ sisältää lounaan, välipalan, materiaalit sekä osavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Osallistumismaksu maksetaan lasta tuotaessa.

Lauantaiparkki on erityislapsille ja perheen sisaruksille suunniteltua yhteistä tekemistä ohjaajien kanssa. Lauantaiparkit mahdollistavat lapsen kokemuksen vertaisesta, onnistumisen ja osaamisen tunteen, tekemisen ilon ja uusia kokemuksia.

Järjestämme suuren suosion saavuttaneen tonttuparkin tänä vuonna myös lauantaina 15.12. joten toivottavasti kaikki halukkaat pääsevät ainakin jompaankumpaan tonttuparkkiin, voi toki myös ilmoittautua molempiin!