Lauantaiparkki goes Lasten kaupunki

  • Aika: 20.10.2018 11:00 - 15:00
  • Paikka: Helsingin kaupunginmuseo, Lasten kaupunki, Aleksanterinkatu 16, 00170 Helsinki

Toteutamme syksyn ensimmäisen lauantaiparkin Senaatintorin laidalla Helsingin kaupunginmuseon Lasten kaupungissa. Lasten kaupunki on esteetön ja soveltuu kaiken ikäisille lapsille.

Paikan päällä Lasten kaupungissa meillä on Laiva on lastattu -opastus. Opastuksen jälkeen syömme retkilounaan.

Saapuminen suoraan museolle klo 11 joko huoltajan saattamana tai taksikyydillä ja poistuminen museolta klo 15 huoltajan hakemana tai taksikyydillä. Sovitaan kulkemisista ilmoittautumisen yhteydessä jokaisen kanssa erikseen.

Osallistumismaksu 20 euroa/lapsi sisältää kaiken; ohjelman, opastetun kierroksen sekä retkilounaan. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä.

Lauantaiparkki on erityislapsille ja perheen sisaruksille suunniteltua yhteistä tekemistä ohjaajien kanssa. Lauantaiparkit mahdollistavat lapsen kokemuksen vertaisesta, onnistumisen ja osaamisen tunteen, tekemisen ilon ja uusia kokemuksia.

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin kävijät!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset to 11.10. mennessä Heidille heidi.rinta-lusa@kvtuki57.fi tai puh. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan. 

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lapsen mahdollisista ruokarajoitteista sekä muusta tärkeästä, joka meidän on hyvä tietää ja joka vaikuttaa päivän sujumiseen.