Ninnin seikkailut -teatteriesitys

  • Aika: 17.11.2018 15:30 - 16:00
  • Paikka: Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4.krs, 00510 Helsinki

NINNIN SEIKKAILUT

Ninni on ujo hiiri, joka ei puhu. Ninnillä on kuitenkin voimakas halu seikkailuun ja niinpä Ninni lähteekin rohkeasti matkaan. Mukana Ninnin seikkailuissa on kaksi pätevää matkaopasta, jotka yhdessä Ninnin kanssa vievät yleisön mukanaan niin metsään, merenrantaan kuin avaruuteen.

Ninnin seikkailut on moniaistillinen teatteriesitys, joka on suunnattu erityislapsille ja -nuorille. Esityksessä yleisö pääsee kokemaan ja aistimaan tilanteita yhdessä Ninnin ja matkaoppaiden kanssa. Esitys on vahvasti interaktiivinen ja yleisö on koko esityksen ajan toiminnan keskiössä.

Esitys pohjautuu teatteri-ilmaisun ohjaajien, Riikka Hervan ja Hanna Häyhän kehittämään Ninni-hahmoon, joka vieraili espoolaisissa erityiskouluissa vuonna 2012. Esityksellisemmän muodon Ninni sai vuonna 2017, kun Ninnin seikkailut koettiin ensi kertaa Solakallion erityiskoulussa. Solakallion esityksiin mukaan tuli myös kolmas teatteri-ilmaisun ohjaaja Markku Ihamäki.

Esityksen kesto on noin 30-35 minuuttia ja se on maksuton.
Työryhmä: Riikka Herva, Hanna Häyhä & Markku Ihamäki

Ilmoittautumiset Heidille heidi.rinta-lusa@kvtuki57 tai p.040 522 2138. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Myös sisarukset ja vanhemmat ovat tervetulleita!