SuperPark -päivä perheille

  • Aika: 12.1.2019 09:00 - 11:00
  • Paikka: Tammiston kauppatie 13, FI-01510 Vantaa, Suomi

Tämä urheilullinen aamupäivä toteutuu yhteistyössä Kehitysvammatuki 57:n, FC Konnun Fair Play Teamin ja Helsingin epilepsiayhdistyksen jäsenten kanssa.

Olemme varanneet KOKO SUPERPARKIN vain meille klo 9-11! Tämä tarkoittaa vähemmän aistikuormaa, hälyä ja jonoja – ihan mahtavaa! Tule mukaan! SuperPark Vantaa on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto.

Vantaan Tammistossa sijaitsevasta SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat, hyppyrit ja trampoliinit vaahtomuovialtaineen. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapalloflipperin ja koriksen kera.
Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, kokeilla vauhdikasta liukumäkeä tai mutkitella polkuautoradalla.

Lipun hinta 9 €/henkilö, avustaja ilmaiseksi. Mukaan voit ottaa sisarukset tai yhden kaverin. HUOM! Lippu on voimassa koko päivän. 

Lähtekää vaikka koko perheen voimin! Vuodenvaihteen jälkeen heti liikkumaan, hyvässä seurassa, edullisemmalla hinnalla!

Ilmoittaudu oman yhdistyksesi kautta! (Kehitysvammatuki 57ry: pia.suokas@kvtuki57.fi, Epilepsiayhdistys: toimisto.helsinki@epilepsia.fi ja FC Kontu: anne.kaskikallio@gmail.com)