Digiosallisuus-webinaari

  • Aika: 27.10.2021 12:00 - 15:30
  • Paikka: Teams-alusta

Miten voit tukea digiosallisuutta? Digiosallisuus-webinaari keskiviikkona 27.10 klo 12–15.30

Digitaidot ovat uusi kansalaistaito ja netin ihmeellinen maailma tulisi olla kaikkien saavutettavissa. Mutta miten se käytännössä toimii? Miten ammattilaiset ja lähi-ihmiset voivat varmistaa osallisuuden kokemuksen myös tukea tarvitseville henkilöille? Ja kuinka monella tapaa digitaalisuus ja internet voikaan tukea osallisuutta?

Digiosallisuus-webinaari on ilmainen, matalan kynnyksen webinaari Teams-sovelluksen kautta. Mukaan mahtuu 300 osallistujaa. Webinaari on suunnattu erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja heidän läheisilleen sekä ammattilaisille.

Ilmoittaudu tästä mukaan webinaariin. (Linkki vie toiselle sivustolle)

Webinaarissa jaetaan käytännönläheistä tietoa digiosallisuuden tukemiseen sekä vertaistoimijoiden näkemyksiä digitaitojen oppimisen hyödyistä. Tavoitteenamme on rohkaista teitä kokeilemaan digiä ennakkoluulottomasti ja antaa tukea tarvitseville henkilöille työkaluja esimerkiksi saavutettavuuden vaatimiseen. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse vaan on myös tahoja, jotka auttavat siinä.

Toivomme että webinaarin puheenvuoroilla saamme innostettua teidät kokeilemaan digitaalisia laitteita ja palveluita rohkeasti.

Miten te ammattilaisina pystyisitte parhaiten tukemaan osallisuutta digiajalla? Tule mukaan jakamaan myös omat vinkkisi, kuinka hyödynnät laitteita ja palveluita työssäsi tai arjessasi.

Tulkaa kuulemaan, millaista on osallisuus digiajalla. Puhkaistaan yhdessä digikupla ja otetaan kaikki mukaan!

Digikuplaa rikkomassa: Arjen koodit -hanke/Aspa-säätiö, Mieletöntä valoa – ja Somerajaton -toiminta/Sosped-säätiö, Selkeästi meille -hanke/Kehitysvammatuki57 ry ja Kehitysvammaliitto ry, Kehitysvammaisten Tukiliitto, #Ihan Diginä! -hanke/Honkalampi-säätiö.

Lisätietoa Mahdollisuus Lapselle ry:n verkkosivustolla: https://www.malary.fi/event/digiosallisuus/

Digiosallisuus-webinaarin Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/381580840036090