Kaakon kammari

  • Aika: 11.9.2017 17:00 - 20:00
  • Paikka: Herttoniemen leikkipuisto, Karhutie 11, 00900 Helsinki

Hyvää syksyä! Kaakon kammari kokoontuu syyskuusta lähtien kuun toinen maanantai, kellonaika pysyy samana. Kaakon kammari-iltojen tavoitteena on tarjota erityislapsille ja -nuorille sisaruksineen vertaistukea ja virkistystä ohjatun toiminnan ja vapaamuotoisen leikin tuella. Lapset pääsevät taiteilemaan taidepajassa Sarin ohjauksella. Leikkipuistossa kun ollaan, löytyy leluja ja tarvikkeita erilaisiin leikkeihin reilusti. Myös puiston keittiö tarvikkeineen on käytössä.

Päävastuu lapsista on vanhemmilla. Illat ovat koko perheelle avoimia ja mukaan voi tulla koko perhe tai osa perheestä. Istumme iltaa rupatellen kahvin tai teen ääressä, kaikki samoissa tiloissa.

Kaakon kammariin pääsee hyvin metrolla, asemalta on noin 10 minuutin kävelymatka. Omalla autolla tuleville löytyy myös hyvin parkkitilaa. Mukaan voi tulla mistä päin Helsinkiä tahansa. Ilmoittautumiset Katjalle p. 040 522 2138 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi. edellisen viikon torstaihin mennessä, varaamme hoitajia ilmoittautumisten mukaan. Mukaan voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, näin toiminta pysyy mukavan vapaamuotoisena.